HØJKVALITETS JULETRÆER

Vores juletræer er af typen Nordmannsgran, som dyrkes på store arealer tæt på Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord. Arealet er særdeles velegnet til juletræer, da fjordens lune luftstrømme op over området om vinteren sikrer et optimalt klima for træerne, så frostskader undgås. Arealerne ligger i smukt og kuperet landskab, hvor hovedparten er omkranset af større skove, der sikrer juletræskulturerne læ.

Kulturerne er anlagt som haver, omgivet af læbælter, med varieret udvalg af træarter, der sikrer naturen og det rige dyreliv i området. Der er brugt faglige viden til at sikre en arkitektonisk kultur, som giver juletræerne de bedste vækstbetingelser.

Provenienserne er anerkendte og blandt de absolut bedste, der kan skaffes på det danske marked. Alle provenienser købes med oprindelsesbevis på danske planteskoler. Inden haverne plantes, bliver jorden behandlet med alle nødvendige mineraler samt kalk, der sikrer, at planterne kommer godt fra start.

Kulturerne bliver gennemgået mange gange om året, alle kulturer håndklippes fra det femte leveår, hvor de formklippes til juletræer.

Prisliste for oparbejdning

1. Mærkning pr. stk. 3 kr.
2. Fældning og udslæb 6 kr.
3. Netning 6 kr.
4. Palletering med palle pr. stk. 1000 kr.
Alle priser er ex. moms

JULETRÆER

Billede af Nordmannsgran

NORDMANNSGRAN

| Juletræer | No Comments
Nordmannsgran er det mest populære juletræ i de danske hjem og egner sig godt til juletræ og pyntegrønt.
Billede af Rødgran2

RØDGRAN

| Juletræer | No Comments
Rødgran er et af de mest almindelige træer i de danske skove, og det er en af de mest populære juletræsorter i Danmark.

SØLVGRAN

| Juletræer | No Comments
Stammer oprindeligt fra det vestlige Amerika og nobilis er en af de absolut mest velegnede til pyntegrønt og adventskranse.