STOR ERFARING MED JULETRÆSPRODUKTION

John Frandsen Land & Skovbrug blev grundlagt i 1992. Her lægges vægt på flotte ensartede træer i høj kvalitet, som bliver dyrket med et minimum af miljøbelastning. Blandt andet er der plantet levende hegn omkring juletræskulturerne for at tiltrække de insekter, der hjælper med at passe de omkring 500.000 træer på ejendommen.

Kontakt os

GOD KUNDEKREDS

De mange træer afsættes til en fast kundekreds af havecentre og stadepladsholdere i Tyskland og Østrig, og gennem de mere end 30 år er kunderne ikke kun en forretningsforbindelse – det er blevet gode venner, endda igennem flere generationer.

På samme måde er konkurrenterne i Danmark ikke bare konkurrenter. Det er også venner og kolleger, og alle i branchen hjælper hinanden med at købe og sælge træerne til hinanden, afhængig af udbud og efterspørgsel.

Vores mål er at gøre enhver kunde til ny ambassadør for vores juletræer, så et par gange om året sender vi et spørgeskema til alle kunder for at sikre, at vi lever op til det, vi lover. Vi har professionel administration, som er vant til at håndtere papirgangen fra tilbud til endelig afregning.

VI SÆLGER TIL HELE EUROPA

• Danmark
• Holland
• Polen
• Tyskland
• Østrig

 

BESTIL ET TILBUD PÅ JULETRÆER HER

Billede af hvor vi har stande