1.7.2020 | Artikel af Förster Jakobsen

Ny daglig leder af Förster Jakobsen


Skovfoged Jens Christian Gerdes er tiltrådt som daglig
leder af juletræsfirmaet Förster Jakobsen.

Förster Jakobsen har en lang og stolt tradition på mere end 30 år for dyrkning og afsætning af nordmannsgran juletræer, og firmaet har på mange områder været en af foregangsbillederne i branchen i forhold til nye dyrkningsmetoder og effektivisering af pleje, såvel som oparbejdning.

Skovfoged Jens Christian Gerdes er tiltrådt som ny daglig leder, og han har mere end 10 års erfaring med dyrkning og afsætning af juletræer, og han glæder sig til at videreføre og udvikle Förster Jakobsen de kommende år.

Förster Jakobsen driver i dag cirka 150 hektar, hvoraf størstedelen er tilplantet med juletræer.

”Vi forventer, at vi i de kommende år løbende kan udvide vores dyrkningsareal, da vi tror på, der er en fremtid i dykning og afsætning af juletræer i Danmark,” siger Jens Christian Gerdes.

Investeringer og udvikling

Han vil gerne arbejde videre med ideen om bæredygtig dyrkning gennem anvendelse af den nyeste viden samt allerede kendte effektive fremgangsmåder.

Förster jakobsen er en del af John Frandsen koncernen, hvor også ejendomsmægler John Frandsen selv finder branchen spændende og har store forventninger til udviklingen i de kommende år, og derfor investeres der i vækst og udvikling for juletræsfirmaet.

Jens Christian Gerdes glæder sig til at stå i spidsen for Förster Jakobsen, selvom det bliver lange arbejdsdage, masser af spændende udfordringer, og hvor tilgængelighed er en nødvendighed.

Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde med de gode kollegaer i juletræsbranchen.
Vi ses på Langesømessen Stand 92A
” siger han.

Skovfoged Jens Christian Gerdes træffes på tlf. 3069 0310

Er du interesseret i et tilbud på juletræer? – Så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os
Jens Christian